«

»

Aug 11

EVENIMENTE CARE AU AVUT LOC ÎN VĂLENII DE MUNTE FĂRĂ PARTICIPAREA PENALULUI MIRCEA COSMA ŞI FĂRĂ PARTICIPAREA PRIMARULUI FLORIN CONSTANTIN!

Sâmbătă 08.08.2015, S.C. PIETTA GLASS WORKING S.R.L. a inaugurat o nouă fabrică în Vălenii de Munte, care constituie premiza creării unor noi locuri de muncă pentru văleneni.

noua-fabrica-pietta-glass-ziarul-valeniiPietta Glass a marcat, astfel, împlinirea a 15 ani de activitate în România şi a 40 de ani de când s-au pus bazele activităţii de astăzi a Pietta Glass Working. Începuturile au avut loc în 1975, când, lângă Brescia, în Italia, a debutat activitatea de prelucrare a geamurilor, pe o suprafaţă de 2000 de metri pătraţi, cu doar 20 de angajaţi. Astăzi, Pietta Glass îşi desfăşoară activitatea de bază în trei fabrici, cu o suprafaţă însumată de 35.000 metri pătraţi şi cu un număr de 600 de salariaţi.

invitatii-pietta-glass-ziarul-valeniiSpecificul activităţii Pietta Glass constă în prelucrarea geamurilor destinate aplicaţiilor casnice, dar şi în prelucrarea geamurilor pentru uşi comerciale. Producţia este exportată în toată lumea. În ultimii ani s-au investit câteva milioane de euro în echipamente ce înglobează cele mai recente tehnologii în domeniu. Noua fabrică va fi una dintre cele mai competitive societăţi din Europa, având ca profil principal producţia de termopane. Cu tehnologia de care dispune noua secţie se vor putea realiza termopane cu dimensiunea de 7000 pe 3000, ceea ce înseamnă că în Europa de Est, Pietta Glass va fi unică din acest punct de vedere! În noua incintă vor lucra cca. 150 de nou angajaţi.

alessandro-pietta-2Cu prilejul acestei manifestări importante pentru Vălenii de Munte, Biserica Sfântul Nicolae Tabaci a primit o sponsorizare, din partea Pietta Glass, de 10.000 de lei.

biserica-sfantul-nicolae-tabaci-ziarul-valeniiEvenimentul a fost unul major la care au fost invitaţi personalităţi de marcă ale judeţului Prahova (primari, consilieri, reprezentanţi ai diferitelor formaţiuni politice din zonă etc.), printre care parlamentarii Ion Luchian, Vasile Alecsandri şi, bineînţeles (că fără el nu se putea), deputatul vostru Sorin Teju. Fără primarul Florin Constantin, despre care Alessandro Pietta, managerul general al Pietta Glass Working, ne-a spus că nu a fost invitat. Motivele pentru care nu a fost invitat cel mai de seamă reprezentant al comunităţii locale le voi spune, în detaliu, într-un articol viitor). Personal m-am bucurat foarte mult că nu am mai văzut figura penalului Mircea Cel Care, zis şi Cosma, care mă indispunea cu prezenţa sa imundă de puşcăriabil prezent la fiecare manifestare de mică sau de mare anvergură desfăşurată în Vălenii de Munte.

Print Friendly, PDF & Email
Citește articolul precedent:
IOAN RUS – UN ANIMAL LIPSIT DE BUN SIMŢ

Animalul ăsta, care face parte şi el din gaşca lui Victor Ponta, îşi permite să jignească într-un mod incalificabil pe...

Închide