«

»

Iul 08

FURT PE FAŢĂ

furt-valenii-de-munteFURT PE FAŢĂ

Vă aducem la cunoştinţă următoarele:

Asociaţia de locatari Nr. 5, Str „Nicolae Iorga” Nr. 61 din Vălenii de Munte.

Nu suntem de acord cu metoda abuzivă de facturare a apei întrucât toţi locatarii de pe această scară B 14, au montat în apartamente apometre.

În subsolul blocului nu este nicio pierdere atât de mare.

Vă reamintim că factura din 31.01.2011 a fost taxată cu o diferenţă de 4063 metri cubi de apă la fiecare apartament, iaer factura duin 30.04.2011 o diferenjţă de 11.941 metri cubi apă pe fuiecare apartamnet.

Menţionăm că citirea şi schimbarea apometrului general care se află în stradă s-a făcut fără să fie solicitat niciun  delegat din scara respectivă. Testul a fost făcut fără să ştim la cât a rămas apometrul şi de la cât a pornit cel nou.

De asemenea nu suntem de acord cu repartizarea diferenţei de apă pe apartament întrucât sunt apartamente în care locuiesc 0-1 persoane şi altele 2-3-4-5 persoane.

Considerăm că citirea apometrului general şi schimbarea lui a fost făcută în mod abuziv cu intenţia de a nu se şti înregistrarea uni index corect.

Solicităm modificarea prezentului contract şi anexa acestuia

Contorul general să fie citit şi schimbat numai în prezenţa unui locatar de pe scara respectivă.

20 Mai 2011

Bloc B 14, Vălenii de Munte

Print Friendly, PDF & Email

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Puteti folosi aceste HTML etichete şi atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Citește articolul precedent:
COMUNICAT DE PRESĂ/PDL PRAHOVA/12.05.2011

I. Parlamentarii PDL Prahova au depus în această săptămână mai multe interpelări adresate ministrului administraţiei şi internelor precum şi ministrului...

Închide