«

»

Ian 10

LA VALENII DE MUNTE, SC HIDRO PRAHOVA STAPANA PE ORAS!

la_valenii_de_munte_sc_hidro_prahova_stapana_pe_oras

Nesimţirea şi abuzurile celor de la Hidro Prahova sunt nelimitate!

De la încălcarea proprietăţii private la formulele de adresare jignitoare la adresa persoanei interlocutoare, angajaţii SC HIDRO PRAHOVA se cred în măsură să comită orice fel de abuz pe teritoriul oraşului Vălenii de Munte. Şi asta pentru că primarul C-tin Florin le-o permite sau este în cârdăşie cu ei!

SANT 2

Recent s-a trecut la înlocuirea conductei de apă potabilă pe strada Ştefan cel Mare. Fără un anunţ prealabil. Astfel locuitorii de pe această stradă s-au trezit cu un şanţ adânc de cca. 1,80 m în faţa porţilor. Revolta acelora care posedă maşini a fost justificată, pentru că au rămas blocaţi în propriile curţi fără a avea posibilitatea de a-şi mai folosi maşina personală în cazul unor nevoi urgente sau a unor urgenţe medicale. Abia în urma unor insistenţe şi a unor stimulente financiare sau de altă natură, în a treia zi, lucrătorii au fost convinşi să astupe şanţul în faţa porţilor proprietarilor de maşini.

SANT 3

Fericirea aceasta nu a durat decât o zi, pentru că în ziua următoare (vineri 10 ianuarie 2014), profitând de faptul că acum exista cale de acces în faţa porţilor acelora cu maşini personale, lucrători ai SC HIDRO PRAHOVA au pătruns pe aceste intrări şi s-au apucat să execute un nou şanţ în vederea racordărilor la reţeaua de apă ce urmează a se face individualizat începând cu luni (săptămîna următoare). Săpăturirile au început după ce lucrătorii au sărit gardurile (încălcând proprietatea privată) pentru a se “documenta” sau pentru a fura din gospodăriile acelora care temporar nu se aflau la domiciliu.

SANT 5

Consider aceasta ca un abuz incalificabil şi de nepermis. Nu este pentru prima dată când trimişi ai SC HIDRO PRAHOVA pătrund în mod fraudulos, prin escaladarea gardurilor, în gospodăriile cetăţenilor.

ÎN VĂLENII DE MUNTE, SC HIDRO PRAHOVA NU ARE STĂPÂN, SUNT O GAŞCĂ DE HOŢI ORDINARI ŞI SUNT STĂPÂNI PESTE ORAŞ!

Aşa se întâmplă când primarul este slab şi nu poate să-şi impună autoritatea. Sau poate că toate aceste abuzuri au loc cu ştiinţa primarului… Nu ar fi de mirare.

Domnule primar, am şi eu o întrebare simplă: de ce îmi faci un şanţ în faţa porţii (azi, vineri) pentru o pretinsă lucrare care va începe, probabil, săptămâna viitoare? De ce să stau eu cu maşina în curte, alte 4 zile (sau cine ştie câte) fără posibilitatea de a o folosi din cauza prostiei şi abuzurile dumitale?

De ce nu aţi anunţat locuitorii din zonă pentru ca aceştia să-şi scoată maşinile din curte şi a le parca în afara zonei de lucru, pentru a se folosi de ele?

SANT 6

Desigur că pentru o minte îngustă şi pentru un prost manager e greu de gândit nişte măsuri atât de simple!

Print Friendly, PDF & Email

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Puteti folosi aceste HTML etichete şi atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Citește articolul precedent:
SERBARILE TOAMNEI – FESTIVALUL TUICII – LA VALENII DE MUNTE

Au fost şi Serbările Toamnei la Vălenii de Munte! Nimeni nu a vorbit despre Serbările Toamnei, ci toată lumea a...

Închide