«

»

Dec 21

NAŞUL VOICULESCU, REGIZORUL LOVITURII DE STAT

nasul_voiculescu_regizorul_loviturii_de_stat

Nasul Voiculescu – regizorul loviturii de stat! Nu se mai îndoieşte nimeni de acest adevăr.

Dan Voiculescu, adevăratul regizor al Loviturii de Stat din 3-6 iulie 2012, a prefaţat toate mişcările USL pentru suspendarea lui Traian Băsescu. Mogulul şi liderul onorific al PC, creatorul de facto al USL, securistul Felix detaliază tot scenariul, pe 1 mai, în cadrul unei emisiuni a postului Antena 3: “Dacă nu-şi dă demisia în următoarele 30 de zile va fi suspendat în 60 de zile. Avem 30 de zile până la referendum, după care vom avea alegerile prezidenţiale în acelaşi timp cu cele parlamentare, în noiembrie sau octombrie. Traian Băsescu nu va apuca Revelionul ca preşedinte”, a arătat Felix.
O bună parte a planului a fost deja, în mod fidel, pusă în practică de către USL! Ţinând cont de caracterul urgent al fiecărei măsuri luate în ultima perioadă de “cel mai cinstit” Guvern, aşa cum îl descria Ponta înainte de învestire, afirmaţiile lui Voiculescu s-au transformat din “predicţie” politică într-o influenţă totală asupra USL. “Nu vom avea puterea totală până nu vom avea justiţia” spunea Mogulul puşcăriabil, iar Micuţul Titulescu, Victoraş Ponta, glăsuia şi el: “trebuie să ne subordonăm politic DNA”.
Arestarea lui Adrian Năstase a declanşat isteria în tabăra USL-iştilor. Marele Voiculescu însuşi îşi dă demisia din Senatul României pentru a evita condamnarea la închisoare. Acest lucru atrăgea după sine strămutarea procesului de la ÎCCJ la Tribunalul Bucureşti, urmând a se relua practic întreg procesul de administrare a probelor. Deci, Felix a scăpat de puşcărie cu două zile înainte de pronunţarea sentinţei, cu largul concurs al majorităţii USL din Parlament!

Gh BURDUJAN

Print Friendly, PDF & Email

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Puteti folosi aceste HTML etichete şi atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Citește articolul precedent:
UMILINŢA

Aş fi ipocrit dacă nu aş recunoaşte că mă simt umilit de componenţa actuală a Parlamentului României rezultată în urma...

Închide