«

»

dec. 09

SILA

gheorghe-burdujan-300-350O sila a cărei intensitate nu bănuiam a fi atât de profundă la aflarea veştii că ziaristul Sorin Roşca Stănescu şi intelectualii Daniel Barbu şi Vlad Nistor vor candida în alegerile parlamentare din decembrie 2012, pe listele USL (ca membri ai PNL). Sila s-a amplificat la ştirea că un alt “intelectual de rasă”, George Becali, a fost înfiat de acelaşi PNL. Care este raţiunea deciziei lui Crin Antonescu? În PNL, Crin ia decizia, iar restul aprobă ca papagalii. Nu cumva precumpănesc banii lui Becali care a urlat că el “mai mult de 10 milioane de euro nu pune la bătaie”? Deci, iată preţul! Se simte PNL-ul atât de vulnerabil la capitală încât să aibă nevoie de galeria stelistă a lui Becali? 
“Cei care încep o carieră politică se gândesc, în primul rând, la interesul lor personal şi apoi la restul ţării” spunea, aseară, la postul tv Antena 3, Daniel Barbu. Nu-ţi vine să râzi cu spume când îl auzi pe acest vajnic luptător antibăsist, intelectual de 2 lei, cum se autodefineşte de unul singur? Acum vă explicaţi zelul neobosit al acestora în a-l ataca şi înjura pe Traian Băsescu? Zelul lor în a explica cetăţenior, de pe aceeaşi Antena 3, de unde primesc un ban frumuşel, cum că tot răul din ţara asta şi din natură (dacă ninge, dacă plouă) se datorează aceluiaşi Traian Băsescu?! Personal, mi-e silă de astfel de personaje care sunt în stare să lingă acolo unde scuipă numai pentru a primi un os mai cu măduvă… Mi-e silă de Barbu, de Nistor (şi de alţii asemenea lor), de Roşca Stănescu (acela care spunea că dacă scapă 50 de mii de euro pe jos, nu se mai apleacă să-i ridice), şi, mi-e silă de Bogdan Chireac băgat în tot felul de afaceri dubiose – recent în cazul fugarului Sima. Înregistrat şi el alături de Stănescu de către ANI, morsa înţeleaptă continuă să umple ecranul cu prezenţa sa imundă.

 

Print Friendly, PDF & Email

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Puteti folosi aceste HTML etichete şi atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.